Jubilerende Golfclub Spaarnwoude zet Pro-Am weer op de kaart

Golfclub Spaarnwoude bestaat veertig jaar en laat dat niet ongemerkt voorbij gaan.

Op zondag 3 september aanstaande organiseert de Golfclub Spaarnwoude na jaren weer een Pro-Am golftoernooi. Aan dit toernooi nemen 25 aansprekende PGA geregistreerde golfprofessionals deel die samen met 75 amateurspelers van de club teams vormen. Elk team bestaat uit een golfprofessional en drie amateurs die op de 18 holes E –D Championship Course om de prijzen strijden.

Het evenement staat in het kader van het 40-jarig jubileum van de Golfclub Spaarnwoude en belooft een spectaculaire wedstrijd te worden met golf op hoog niveau.

Na het Pro-Am dat start om 09.00 uur wordt er om 15.30 uur de zogenaamde “Shoot Out” gespeeld waaraan de 6 hoogst gekwalificeerde Pro’s uit de Pro-Am deelnemen. Een aparte wedstrijd op vier holes van het A-circuit waarbij er bij elke hole een Pro afvalt.

Belangstellenden zijn van harte welkom en kunnen gedurende de hele dag van dichtbij hole per hole de wedstrijd volgen en van de sportieve sfeer rond het toernooi proeven. Of op de drie terrassen van het restaurant Graan voor Visch onder het genot van een drankje en hapje de verrichtingen van de golfers volgen.

Architect Gerard Jol in 1978 in actie op de green van hole1.

(Persbericht)