Golf4Gijsje

Golf4Gijsje met veiling voor Stichting Gijsje Eigenwijsje

Op zaterdag 6 oktober 2017 vindt, in samenwerking met Prise d’Eau Golf en de Bonheur Horeca Groep, het evenement Golf4Gijsje plaats. Tijdens dit evenement wordt er een golfwedstrijd gespeeld, waarbij ook een aantal BN’s aanwezig zullen zijn. Denk o.a. aan voetbal ex-internationals Willy en René van de Kerkhof, ex-international atlete, bewegingscoach en presentatrice van Nederland in Beweging Olga Commandeur. Maar ook tv en radio presentator Frits Sissing en acteur/presentator Bert Kuizenga.

De dag wordt in de avond afgesloten met een live veiling. De opbrengst van deze volledig verzorgde dag gaat naar Stichting Gijsje Eigenwijsje.

Deze stichting is 5 jaar geleden tot stand gekomen, nadat Gijs Baeten op 8 jarige leeftijd de diagnose van hersenstamkanker kreeg. Deze kankervorm is ongeneeslijk en komt voornamelijk bij kinderen voor.

In de paar maanden die Gijs nog te leven had, mocht hij een wensenlijst maken wat hij nog graag wilde. Naast allerlei wensen die hij zelf nog mee wilde maken, had hij een extra wens. Dit was een plek waar kinderen - die net zo ziek waren als Gijs - even weg konden zijn van “het ziek zijn”. Een plek waar je even samen met je familie kunt zijn, samen nog even leuke dingen doen. Want dit gevoel had Gijs zelf ook toen hij samen met zijn ouders en broer even een weekje mocht verblijven in een vakantiewoning aan de kust. Eind 2011 is Gijs op 9 jarige leeftijd overleden.

Zo is Stichting Gijsje Eigenwijsje op 29 februari 2012 ontstaan. De stichting van Gijs heeft inmiddels 2 volledig aangepaste vakantiewoningen waar kinderen met een levensbedreigende ziekte gratis een week mogen verblijven. En in dit jubileumjaar is besloten om voor een derde vakantiewoning te gaan. Hier is geld voor nodig. Voor de aankoop, de verbouwing en voor de exploitatie. Ons doel is om met onze actie netto minimaal € 25.000,- op te halen. Hiermee kunnen wij deze nieuwe woning voor 1 jaar uit de vaste exploitatiekosten houden. Indien de dag succesvol is, zullen wij kijken of wij er een terugkerend evenement van kunnen maken.

Alle golfflights voor 6 oktober zijn inmiddels verkocht. Maar, indien u wenst, kunt u zeker uw bijdrage nog leveren. De items die wij ter veiling aangeboden hebben gekregen, worden t/m 5 oktober ook online aangeboden. U kunt online een bod doen. Wordt er tijdens de live veiling niet overheen geboden, is dit item voor u en helpt u ‘de wens van Gijs’ weer een stukje verder verwezenlijken.

Kijk op: www.gijsjeeigenwijsje.com/veiling

Daarnaast geven wij maximaal 50 personen de gelegenheid om tijdens het avondprogramma aanwezig te zijn voor een bedrag van € 100,- p.p. Deze avond duurt van 18.00 - 21.00 uur en is inclusief een glas bubbels met verse oester, overige dranken én een 5-gangen walking dinner. Heeft u interesse, stuur een mail aan [email protected]. Want voor dit aanbod geldt: vol=vol!

(persbericht / foto: istock)