Almeerderhout ontvangt US Kids

Almeerderhout is op 1 oktober gastheer

Zondag 1 oktober vindt een spetterende US kids wedstrijd plaats op Golfclub Almeerderhout! Rondom het thema All-American organiseert Golfclub Almeerderhout in samenwerking met de US kids Amsterdam Local Tour het leukste Jeugd Open: met mooie goodiebags (inclusief kortingsbon), een lekkere Amerikaanse snack op de turn en Amerikaans buffet in het clubhuis belooft het een mooi Jeugd Open te worden.

Als een van de meest jeugdminded golfclubs van Nederland verwelkomt Almeerderhout graag de US kids organisatie. De doelstellingen van US kids- golf toegankelijk maken voor een brede doelgroep (met handicap 54 of lager) en jeugd (5 t/m 18 jaar) en enthousiasmeren voor de sport - sluiten nauw aan bij de visie van Almeerderhout.

Het aantal open golf toernooien voor de jeugd heeft het afgelopen jaar een grote vlucht genomen. Om te zorgen dat de jeugd door de spreekwoordelijke bomen de golfbaan nog blijft zien, heeft Almeerderhout ervoor gekozen geen zelfstandig Jeugd Open te organiseren, maar in plaats daarvan samenwerking te zoeken met US kids. Dankzij de inzet van jeugdcommissie, diverse sponsoren & de Businessclub van Almeerderhout zorgen wij ervoor dat deze wedstrijd een écht clubtintje krijgt, terwijl Dutch Kids Golf (organisator van de US kids wedstrijden in Nederland) zorgt voor de professionele uitvoering van de wedstrijd.. Deze wedstrijd op Golfclub Almeerderhout telt dus mee voor de NGF-ranking.

We hopen natuurlijk zoveel mogelijk jeugd te verwelkomen op dit eerste US kids Almeerderhout Jeugd Open! Inschrijven kan via de website van Dutch Kids Golf: www.dutchkidsgolf.nl/evenementen/

(persbericht)

(Foto: Istock)