Leadingcourses.com trakteert

10 jaar leadingcourse.com

Op 29 oktober 2017 bestaat Leadingcourses.com tien jaar en dat vieren ze de komende weken met leuke prijzen.

Wat begon als een hobby vanuit een stoffige zolderkamer is uitgegroeid tot Europa's grootste onafhankelijke golfbaanvergelijker. Van één pionier met een idee tot een team van bijna twintig man sterk, opererend vanuit verschillende landen in Europa.

Toen oprichter Jeroen Korving in het voorjaar 2007 met een paar vrienden ging golfen op The European Club in Ierland, kwam hij er achter dat die baan eigenlijk veel te moeilijk en te duur was voor hun toenmalige niveau. Uit een gesprek met een local in het clubhuis bleek dat er in de omgeving genoeg banen waren die veel geschikter waren geweest voor het gezelschap, maar hier was destijds online geen informatie over te vinden.

En zo werd het idee van Leadingcourses.com geboren. Samen met twee collega's van product- en prijsvergelijkingssite Vergelijk.nl begon Korving te bouwen aan de eerste versie van het platform en op 29 oktober 2007 ging Leadingcourses.com live.

Vandaag de dag zijn er op Leadingcourses.com wereldwijd 24.677 golfbanen te vinden, 333.220 beoordelingen te lezen en 89.730 foto's te bekijken. Maandelijks wordt de website bezocht door 350.000 golfers die op zoek zijn naar informatie over golfbanen, een starttijd willen boeken of reisinspiratie op te doen. En natuurlijk om hun mening over gespeelde golfbanen te delen met al die andere golfers.

Als je jarig bent is het feest en bij feest horen cadeautjes. Elke week zijn er acties waarbij mooie prijzen te winnen zijn. Hou social media (Facebook, Twitter, Instagram) en de website in de gaten.

(persbericht)