Swane naar Hoge Kleij

Voorbereidingen competitie 2018 begonnen in Leusden

De Hoge Kleij, runner-up van landsfinale 2017, trekt topcoach Robin Swane aan. Vooruitlopend op zijn nieuwe functie als headpro bij Golfclub De Hoge Kleij, was Robin Swane aanwezig bij de kick-off van het competitieseizoen van Heren 1 en 2. De verwachtingen zijn hooggespannen.

Zondag 22 oktober werden de selectiespelers van de competitieteams Heren 1 en 2 van Golfclub De Hoge Kleij voorgesteld. Bij deze kick-off werd ook aandacht gevraagd voor de young potentials van deze club. Dit zijn (jeugd)spelers die klaargestoomd worden om in de hoogste teams van De Hoge Kleij mee te draaien.

Heren 1 haalden afgelopen seizoen voor het eerst de finales in de NGF hoofdklasse. Zij verloren van Golfclub Houtrak. Hetzelfde geldt voor Heren 2. Ook zij haalden de finale en speelden die tegen het 2e team van Houtrak en verloren die net als Heren 1 nipt. Beide teams van De Hoge Kleij zinnen op revanche. In vernieuwde teamsamenstellingen en onder de bezielende leiding van onder andere Robin Swane zijn de verwachtingen hoog gespannen. De heren gaan voor de winst.Heren 1 en 2 verwachten ook weer veel steun van de supporters. Afgelopen seizoen werden de teams hartstochtelijk aangemoedigd door een grote groep Hoge Kleij’ers die regelmatig beide teams achterna reisden. Vooral op de dag van de kruisfinales, voelden de teams zich gedragen door de in Hoge-Kleij-blauw geklede supporters. Zonder twijfel zullen die ook in 2018 tijdens de wedstrijden aanwezig zijn.

(persbericht)