Kampioenschap voor clubmanagers op Lage Vuursche

Wie wordt de eerste clubkampioen?

Vijf jaar na de oprichting van de Vereniging van Golfclub Manager staat op 15 november het eerste kampioenschap van dit bijzondere gezelschap op de rol.

De vereniging van managers van Nederlandse golfbanen telt inmiddels ruim vijftig leden. De vereniging heeft als ambitie om een sociaal trefpunt en kenniscentrum te zijn waar managers van golfbanen terecht kunnen om met collega's informatie uit te wisselen over het vak van baan- en clubmanager.

De activiteiten die de vereniging verder ontplooit bestaan onder meer uit ronde tafel gesprekken, het spelen op bijzondere banen en het maken van bijzondere (kennis)uitstapjes. Zo kregen de leden al eens een uitgebreide rondleiding door de Amsterdam Arena van oud-greenkeeper Martin Brummel die tegenwoordig de scepter zwaait over het gras van de hoofdstedelijke voetbalclub.

Het eerste kampioenschap voor clubmanagers vindt plaats op woensdag 15 november op de baan van de Lage Vuursche.

Nog geen lid, wel baanmanager en interesse om mee te doen? Meld je dan nu nog aan als lid van de vereniging en misschien komt jouw naam wel als eerste op de beker te staan.

Het programma is als volgt:

 

11.00 uur Aangekleed ontvangst met koffie, thee, lekkernij en lunchpakket

12.00 uur Start kampioenschap op hole 1. We spelen individueel stableford en zoveel mogelijk in een driebal

16.00 uur Binnenkomst flights, start borrel en gelegenheid tot opfrissen

17.30 uur Prijsuitreiking en aansluitend een heerlijk stamppottenbuffet

 

Het inschrijfgeld bedraagt € 57,50 per persoon. Dit kun je contant afrekenen aan de wedstrijdtafel. Inschrijven kan via deze link en via de website.