Jumbo Golf Arnhem gaat verhuizen

Jumbo Golf Arnhem gaat verhuizen

Jumbo Arnhem

Op 2 november is het zover, dan gaat Jumbo Golf Arnhem verhuizen. Op de woonboulevard in Arnhem hebben we een mooie locatie gevonden, die met 1200m2 met recht een superstore genoemd mag worden.

U vindt ons op de Woonboulevard in Arnhem, Heerlenstraat 65A. De woonboulevard ligt direct aan de A325, is uitstekend bereikbaar en beschikt over gratis parkeerplaatsen.

Jumbo Golf Arnhem is een golfwinkel met alle golf topmerken die u kent van Jumbo Golf. Het bieden van de beste prijs, solide professioneel advies en een goede afterservice staan hoog in het vaandel bij het winkelpersoneel in golfshop Arnhem. Ons aanbod bestaat uit een grote keuze aan golfclubs, golfschoenen, golfkleding en diverse golf accessoires. In combinatie met de moderne golfanalyse apparatuur kunnen we de golfclub die bij uw speeleigenschappen past aan u adviseren. Rondom Jumbo Golf Arnhem vindt u voldoende parkeergelegenheid. Kom langs in onze golfwinkel in Arnhem en ervaar het advies, service en de scherpste golf artikel prijzen in Gelderland.

Heel graag tot 2 november!

We starten dan direct met het Jumbo Golf Fashion Event. Wij ontvangen u graag onder het genot van een hapje en een drankje en laten u kennismaken met de allernieuwste najaarsmode. Daarnaast hebben wij weer enkele spetterende acties voor u in onze nieuwe superstore.

(Persbericht)

www.jumbogolfwereld.nl