Thomas Pieters steunt Kinderkankerfonds voor Warmste Week

Nederland heeft Serious Request en het Glazen Huis, België heeft 'De Warmste Week' waar je kans maakt op een les van Thomas Pieters.

thomas pieters

Golfer Thomas Pieters doet een actie om geld in te zamelen voor de Warmste Week van Music For Life. Zo veilt hij een privé golfles van 1 uur voor 5 personen tijdens de Belgian Knockout.

De opbrengst gaat integraal naar het Kinderkankerfonds, een vzw die financiële en psychologische steun biedt aan kinderen met kanker en hun gezinnen.



Kanker treft in ons land jaarlijks meer dan 320 kinderen. Pieters wil dit gegeven graag onder de aandacht brengen en de organisatie een hart onder de riem steken. De strijd tegen kanker ligt hem dan ook nauw aan het hart: “Ik heb mijn opa snel zien aftakelen en verloren aan kanker. Ik denk dat niemand kan vatten hoe kinderen en hun ouders zich in dergelijke situaties voelen. Zij kunnen dus alle extra steun en hulp maar al te goed gebruiken. Daarom hopen we zoveel mogelijk geld in te zamelen om hulp te bieden die ze op dat moment zo hard nodig hebben."





Kankerbehandelingen verhogen de kans op genezing, maar eisen ook een tol op zowel kind als ouder. Om hen te blijven motiveren in hun strijd, is alle zorg en hulp meer dan welkom. Het kinderkankerfonds biedt de gezinnen onder meer financiële middelen aan, ondersteunt wetenschappelijk onderzoek en organiseert tal van activiteiten en projecten om kinderen en gezinnen een duwtje in de rug te geven.



De hoogste bieder krijgt een privéles met vier vrienden op 15 of 16 mei 2018 en tickets voor de Belgian Knockout. Het golfevent dat doorgaat in mei 2018, waar Pieters ambassadeur van is.

Bieden kan op  www.belgianknockout.com/dewarmsteweek en start vanaf vrijdag 15 december (16u) tot vrijdag 22 december 2017 (20:00).