Jerry Ji op koers

Met nog achttien holes te spelen in de Junior Orange Bowl 2017 heeft Jerry Ji vijf slagen voorsprong op de rest van het veld.
Jerry Ji

Ji speelde de derde ronde op de par-71 baan van de Biltmore Golf Course bij Miami in 69 slagen om op een totaal van vijftien onder par te komen.

De speler van de Noordwijkse maakte onder vrij lastige omstandigheden - lagere temperaturen en vrij veel wind - niet meer dan twee bogeys.

'Het was lastiger dan gisteren', aldus Jerry Ji. 'Maar ik heb mij goed staande weten te houden. Ik ben dol op goede par saves.'

De Nederlandse junior heeft zoals gezegd vijf slagen voorsprong op de rest van het veld. De Fransman Pierre Pineau is met -10 de nummer twee in het klassement van deze klassieker, die al sinds 1964 wordt gespeeld.

Op de trofee staan enkele heel mooie namen, zoals die van Jose Maria Olazabal, Bubba Watson, Tom Watson, Mark Calcavecchia, Hal Sutton en Tiger Woods.

Een andere Nederlandse deelnemer, Felix van Dijk, staat na drie van de vier ronden op de 33ste plaats. Na een 72 heeft hij een totaal van +6 achter zijn naam.

Stand na 54 holes en scoring laatste ronde

Laatste nieuws