Samenwerking Leadingcourses.com en Ladies European Tour

De twee organisaties zullen hun verschillende bronnen gebruiken om golfers te laten ontdekken waar ze kunnen spelen en hoe ze internationale golfevenementen kunnen bezoeken.

let

Leadingcourses.com en de Ladies European Tour hebben hun krachten gebundeld om 's werelds beste golfbanen verder te promoten. 

Tot de kenmerken van het partnerschap behoort de promotie van elke deelnemende golfbaan in het programma LET en LET Access Series, waardoor de toernooilocaties meer aandacht krijgen, terwijl de tourprofessionals worden aangemoedigd om de banen die ze spelen te beoordelen.

"De LET is verheugd om samen te werken met Leadingcourses.com om onze gemeenschappelijke doelen van het groeien van de golfmarkt in Europa en het vergroten van de participatie van vrouwelijke golfers," zegt LET voorzitter Mark Lichtenhein. "We zijn altijd op zoek naar manieren om contact te maken met huidige en potentiële golfers en onze samenwerking met Leadingcourses.com stelt ons in staat om nog meer voordeel te bieden aan onze fans."

De website en de app van Leadingcourses.com bieden al beoordelingen van bijna 25.000 golfbanen in negen verschillende talen aan een actieve gemeenschap van 350.000 enthousiaste golfers. Dit bereik wordt nu aanzienlijk uitgebreid via het wereldwijde netwerk van de LET, inclusief betrokkenheid bij de professionele golfers, die 40 verschillende landen over de hele wereld vertegenwoordigen.

Jeroen Korving, Managing Partner van Leadingcourses.com, zei: "Leadingcourses.com is trots om samen te werken met de LET. We zijn sinds 2011 aanwezig bij LET-toernooien en we willen graag meer doen om damesgolf naar onze community te promoten. We zijn er ook van overtuigd dat we de LET-locaties ook kunnen helpen hun online zichtbaarheid te vergroten. We kijken er naar uit om met de tour professionals in contact te komen en hun persoonlijke ervaringen met de golfbanen die ze hebben gespeeld te horen en te delen. Ik denk echt dat onze gemeenschap - vooral de spelers met lage handicaps - erg geïnteresseerd zal zijn om de meningen van deze professionals te lezen."

De samenwerking werd officieel gelanceerd voorafgaand aan het Jabra Ladies Open op Evian Resort Golf Course in Evian-les-Bains, Frankrijk. Dit is de officiële Europese kwalificatiewedstrijd voor het Evian Championship, op dezelfde locatie. Het Jabra Ladies Open is het eerste Dual Ranking-evenement op de LET and LET Access Series en het eerste Europese evenement op de LET-kalender dit jaar.

Over Leadingcourses.com:

Sinds 2007 biedt Leadingcourses.com golfers betrouwbare en actuele informatie over greenfees en golfbanen over de hele wereld. Leadingcourses.com is de grootste golfbaan beoordelingswebsite in Europa. Onze missie is om elke golfer te helpen beslissen waar te spelen op basis van onze beoordelingen en onze gegevens. Momenteel is onze website beschikbaar in 9 talen, vergelijken we bijna 25.000 golfbanen in 139 landen en elke maand gebruiken meer dan 350.000 golfers ons platform om te bepalen waar ze hun volgende ronde gaan spelen. Leadingcourses.com is een platform voor golfers door golfers. De input die we van golfers ontvangen, wordt zeer serieus genomen en wordt gebruikt om nieuwe en zinvolle toevoegingen aan onze site te ontwikkelen. Leadingcourses.com heeft in het begin van 2018 ook een nieuwe app gelanceerd voor iOS en Android. Voor meer informatie, bezoek www.leadingcourses.com

Over de Ladies European Tour:

De Ladies European Tour (LET) heeft haar hoofdkantoor op de Buckinghamshire Golf Club in de buurt van Londen en vertegenwoordigt damesgolf op een wereldwijd podium. Sinds de oprichting, 40 jaar geleden in 1978, heeft de Ladies European Tour meer dan 250 verschillende winnaars gekroond. Spelers uit 28 landen hebben meer dan 730 kampioenschapsstrofeeën omhoog mogen houden. De LET exploiteert toernooien over zes continenten en de Solheim Cup, die sinds 1990 vijftien keer wordt gespeeld, is een van de grootste vrouwelijke sportevenementen ter wereld. De LET Access Series is de officiële ontwikkelingstour en overbrugt de kloof tussen amateur- en professioneel golfen, waardoor jonge spelers de kans krijgen waardevolle ervaring op te doen en door te stromen naar de hoofdtour. Voor meer informatie, bezoek: www.ladieseuropeantour.com