Pin High Crazy Days van start

De Crazy Days duren maar tot 17 juni dus bedenk u niet te lang want voor u het weet zijn ze voorbij.

pin high

Vanaf donderdag 7 juni profiteert u van de hoogste kortingen en beste aanbiedingen op het gebied van golfreizen. De Crazy Days duren maar tot 17 juni dus bedenk u niet te lang want voor u het weet zijn ze voorbij. Boek een golfreis tijdens deze periode en profiteer van kortingen tot wel € 140,- per persoon! Daarnaast maakt u dagelijks kans op een Fastfold 360 golftrolley van Jumbo Golf.

Helemaal te gek!

De Crazy Days zijn hét moment om een zo voordelig mogelijke golfvakantie te boeken. Naast kortingen biedt Pin High vele andere extra’s, zoals gratis greenfees en kamerupgrades aan. Het aanbod is zeer divers, met unieke arrangementen in België, Duitsland, Frankrijk en natuurlijk binnen onze eigen landgrenzen. Gezien de prachtige zomer die voor de deur staat wilt u deze aanbiedingen niet missen.

U boekt al een te gek verblijf van twee nachten met twee diners en twee greenfees voor maar € 214,- p.p. Houd onze website volgende week dus goed in de gaten!

Over Pin High

Pin High is de nummer één in golfreizen en marktleider in Nederland. Pin High heeft een veelzijdig en goed afgestemd aanbod met een efficiënt boekingsproces dat perfect aansluit op de individuele wensen van de golfer. Dit doet duizenden golfliefhebbers jaarlijks besluiten om met de grootste golftouroperator van Nederland op reis te gaan. Voor meer informatie zie www.pinhigh.nl.