Drents Open 2018

Op zaterdag 30 juni is Drentse Golfclub De Gelpenberg gastheer van het Drents Open 2018.
drents open

De 2017 editie werd ook in Aalden gespeeld en topamateur Karin Jansen ging er toen met de titel vandoor. Marijke Zeilinga won het netto strokeplay klassement en Bas Hooiveld won de stableford categorie. Ook dit jaar is het Drents Open onderdeel van het jubilerende wedstrijdcircuit van de Noordelijke Golf Tour en wordt georganiseerd door Pro Golf Events.

Het Drents Open zal worden gespeeld in twee categorieën. In de ochtend strijdt de stableford categorie (hcp 10-22) om de eer in Drenthe, waarna in de middag de strokeplay groep (hcp +4-12) van start zal gaan. Op 28 juli en 1 september volgen nog het Fries Open (Lauswolt) en het Gronings Open (Compagnie). De tour wordt afgesloten op 5 juli in Zeijerveen op de Drentsche Golf & Country Club.

Er is veel belangstelling voor deze prestigieuze wedstrijd, er staan reeds 85 aanmeldingen op de inschrijflijst, maar er is plek voor 144 deelnemers. Mocht je willen meedoen kijk dan snel op www.progolfevents.nl en schrijf je in! Het inschrijfgeld bedraagt € 55.

Laatste nieuws