Fit op golfvakantie met Liesbeth Pauwels

Golfers Magazine's fitnesspecialiste nodigt je uit mee op golf- en fitnessvakantie te gaan
@media (max-width: 679px){#fig-633cb2fe0d252 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-633cb2fe0d252 img{#fig-633cb2fe0d252 img.lazyloading{width: 470px;height: 470px;}}@media (min-width: 680px) and (max-width: 680px){#fig-633cb2fe0d252 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-633cb2fe0d252 img{#fig-633cb2fe0d252 img.lazyloading{width: 624px;height: 624px;}}@media (min-width: 681px) and (max-width: 1320px){#fig-633cb2fe0d252 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-633cb2fe0d252 img{#fig-633cb2fe0d252 img.lazyloading{width: 1290px;height: 726px;}}@media (min-width: 1321px){#fig-633cb2fe0d252 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-633cb2fe0d252 img{#fig-633cb2fe0d252 img.lazyloading{width: 948px;height: 533px;}}pauwels

Golfers Magazine's Liesbeth Pauwels organiseert deze winter in samenwerking met touroperator Pin High een fitness- en golfreis. Werken aan je golfspel, werken aan je gezondheid en heerlijk ontspannen aan de Spaanse Costa.... Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar voor de reis die begin 2019 op het programma staat.

Het verlangen naar warme zonnestralen op je gezicht en een diepe ontspanning in een zinderende omgeving. Herken je dat gevoel? 

Weg uit het drukke ritme van de werkweek en die lange donkere winter dagen. Vooral na de feestdagen in januari & februari komt dat verlangen vaak extra sterk naar boven. Jouw batterij weer opladen in tijdens een zonnige inspirerende week waarin je afstand kunt nemen van de dagelijkse sleur. Februari is daarvoor de uitgesproken maand. Maar hoe bijzonder zou het zijn als je zo’n week kan combineren met golfen en werken aan je gezondheid. Bestaat dit wel? Ja zeker, en gelukkig hoef je niet verder te zoeken. Dat hebben wij al voor je gedaan. In slechts +- 2,5 uur vliegen en een autoritje van 60minuten brengt je naar deze unieke week. Wij nemen jullie mee…

Het mediterraans oud Spaans dorpje San Miguel de Salinas geeft prachtige vlaktes en heuvels die zich uitstrekken tot aan de kust. Aan deze kustlijn van Orihuela Costa vinden we vele zoetgeurende sinaasapppelgaarden die je zo naast de weg kunt plukken en die zinderend smaken en ruiken. Dit kustgebied van de Costa Blanca, Orihuela Costa, is al lang erkend als 1 van gezondste regio’s in Europa. De combinatie van de warme Middelandse Zee, de bergketens en de 2 grote zoutmeren maken dit gebied uniek. Dit speciale microklimaat zorgt voor extreem zachte winters en bied fantastische gezondheidsvoordelen. Mensen die kampen met ademhalingsproblemen, huidproblemen, allergieën en reuma of andere spier-of gewrichtsproblemen voelen zich vaak beter hier. Ook de verse lokale producten van de markt (El mercado) krijgen door het microklimaat extra smaak en zijn rijker aan vitaminen.

Verscholen tussen de heuvels van San Miguel ligt een parel van een golfbaan, Las Colinas. Deze golfbaan is een championship course en is niet voor niets toneel van de jaarlijkse Europese qualifying tour wedstrijden.

De uitdagende holes en snelle greens zorgen voor een pittige uitdaging voor elke fanatieke golfer. De baan en oefen faciliteit is van zo’n ongekende hoge kwaliteit dat zelfs PGA tour speler Miguel Angel Jimenez hier komt trainen in zijn short-game academy. Het clubhuis, de restaurants & sushi bar, en de villa’s stralen luxe & comfort uit.

RELAX, TAKE A BREATH

Dat de natuur een effect heeft op onze gemoed en gezondheid toestand is al bekend. Sterker nog, uit een Australisch onderzoek bleek zelfs ‘dat mensen die regelmatig lange bezoeken brachten aan de natuur, een kleinere kans hadden op een depressie en een hoge bloeddruk. Daarnaast hadden deze mensen een groter gevoel van sociale cohesie’. Het buiten zijn in deze oase van rust en natuur zorgt voor de juiste ontspanning. Bewegen in de natuur helpt ons body en mind dus te onthaasten.

De weg naar een burn-out en blessure door overbelasting ligt bij vele golfers op de loer. Gelukkig bestaan er mogelijkheden die dit allemaal kunnen voorkomen. Ontspanning door inspanning, dat is de gouden combinatie. Het is voor Liesbeth Pauwels, de golf fitness specialiste van de Benelux, ook onbegrijpelijk waarom een reis met deze ingrediënten nog niet bestond. Een golf-vitaliteit vakantie waarbij je in de ochtend actief werkt om het lichaam energieker, sterker en mobieler te maken. Uiteindelijk, een golf vakantie waarbij je niet vermoeid maar juist verkwikt naar huis terug keert.

In deze week kun je het beste uit jezelf en je golfspel halen. De intensiteit zal zich geleidelijk opbouwen en afbouwen. Uitgerust, boordevol inzichten en met nieuwe motivatie land je terug in Nederland of België. Klaar om er de rest van het jaar tegen aan te gaan. Een week om je body-mind-swing connectie sterker te maken. In deze golf vitaliteit reis geeft Liesbeth Pauwels jouw praktische handvaten, leer je nieuwe golf gewoontes, effectieve ademhalingstechnieken en natuurlijk fysieke oefeningen die je naar het volgende niveau gaan brengen.

Liesbeth Pauwels is geboren in Brugge en studeerde bewegingswetenschappen aan de universiteit van Vancouver, Canada. Voor lezers van Golfers Magazine is ze geen onbekende; sinds twee jaar staat ze in elke editie met haar fitnesstips. Pauwels is opgegroeid aan de Costa Blanca, kent het gebied goed en spreekt vloeiend spaans. Ze kijkt er naar uit golfers naar een gezonder en fitter golfspel te begeleiden op haar favoriete golfbaan, Las Colinas. Jouw host én coach deze week brengt haar passie voor beweging, golfen, gezonde levensstijl en de Zuid-Spaanse cultuur bij elkaar. 

Meer informatie en boekingen:

www.lpgolfperformance.nl

[email protected]

Programma highlights:

• 4 greenfees Las Colinas

• 5 dagen fysieke ochtend training

• totaal 20 uur coaching/begeleiding van Liesbeth Pauwels

• 8 dagen autohuur cat B. per 2 personen

• 7 nachten in een appartement

• 7 dagen ontbijt

• bezoek

Extra's:

• Volledig assessment in NL

• Persoonlijk online TPI schema

• Meer dan 50 video oefeningen

• Persoonlijk werkboek & training manual

• Welkoms pakket met goodiebag

• 1 lokaal avond diner

• 1 natuur wandeling & spaanse markt

Verblijf:

Op een Las Colinas Appartement.

LAS COLINAS = Europe Leading Villa Resort, Spain Best Golf Course, Spain's Leading Villa Resort

Tarieven:

Prijs per persoon bij 4 personen in een appartement € 2119,-

Prijs per persoon bij 2 personen in een appartement € 2309,-

Prijs per persoon bij 1 persoon in een appartement € 2749,-

Er is de mogelijkheid om een appartement te delen.

Tarieven zijn exclusief vluchten.

Deze reis wordt georganiseerd in samenwerking met Pin High

Laatste nieuws