Andrew 'Beef' Jonhston speelt KLM Open

‘Beef’ won in 2016 zijn eerste grote titel tijdens het Open de España en is, met zijn eeuwige glimlach, een graag geziene golfsuperster op de Europese en de Amerikaanse Tour. 

Beef

Met Andrew Johnston heeft het KLM Open zich verzekerd van een van de meest sympathieke en aansprekende golfers van dit moment. Johnston past heel goed bij het toernooi en is de derde grote naam voor het KLM Open dat van 13 tot en met 16 september wordt gespeeld op The Dutch in Spijk.

KLM Open ambassadeur Joost Luiten speelt niet mee vanwege een polsblessure. Maar als Johnston het toernooi wil winnen moet de Engelsman onder andere de gelouterde Lee Westwood en aanstormend talent Shubhankar Sharma verslaan. Johnston speelde het KLM Open eerder in 2012 en 2015. Beide keren haalde hij de cut en in 2015 tekende hij voor een 23ste plaats.

KLM Open toernooidirecteur Daan Slooter: “Andrew Johnston is een icoon van het moderne golf. Hij is bij iedereen geliefd om zijn persoonlijkheid, maar zeker ook om zijn prachtige golfspel.  Er zijn weinig golfers die zowel bij jong als oud zo populair zijn.”

Andrew Johnston zei: “Ik kijk ernaar uit om op het KLM Open in Spijk af te slaan op 13 september! Het Nederlandse publiek was geweldig de laatste keer dat ik er speelde, dus ik verheug me erop. Zie jullie allemaal in september."

Slooter kijkt nu al uit naar de eerste afslag van de Engelsman in het KLM Open. “Mooi dat het KLM Open, dankzij de partners KLM en ING Private Banking, zo'n speler van naam heeft weten te contracteren. En ik twijfel er niet aan dat we een aanmoediging van “Beef” zo hier en daar over de baan zullen gaan horen.”

(Persbericht)