Golfers Magazine 6 in het teken van het KLM Open

Eind deze week ligt de nieuwe Golfers Magazine in de winkel of op de deurmat, boordevol nieuws over het KLM Open.

Golfers Magazine 6 uit

In Golfers Magazine 6, de KLM Open Special, lees je onder andere...

Een interview met toernooidirecteur Daan Slooter, die zijn mooiste herinneringen aan ons Open ophaalt. Natuurlijk komen Seve Ballesteros en Tom Watson langs, gaan we terug naar het jaar dat er drie spelers uit de top-5 van de wereld in Nederland speelden en vergeten we de eerste overwinning van Joost niet.

We spraken ook met Miguel Vidaor, de sympathieke toernooidirecteur van de Europese Tour, die de scepter zwaait bij negen toernooien van het circuit. Hij vertelt waarom het KLM Open altijd een buitenbeentje is geweest – in positieve zin.

Lee Westwood geeft ook weer acte de présence en de routinier legt nog één keer uit hoe hij die verre, rechte drives slaat. Daarnaast delen alle pro's van The Dutch hun favoriete tips, geven we klassieke tips een nieuw jasje, en laten we zien hoe je beter uit de bunker komt en meer putts maakt.

In dit nummer testen we onder andere drivers van Mizuno en Callaway, de nieuwste Vokey wedges en putters van Odyssey. Maar misschien nog wel belangrijker: we laten stap voor stap zien hoe een ijzerfitting bij Titleist in zijn werk gaat, zodat je snapt waarom clubs op maat pure noodzaak zijn.

Ook reisden we af naar het noordelijkste puntje van Ierland, waar de natuur nog woest is en de Guinness rijkelijk vloeit. En we speelden fraaie banen in Frankrijk en Luxemburg.

En last but not least gingen we op bezoek bij striptekenaar en golfgek Hein de Kort. 'Je wilt altijd beter worden, winnen, je handicap omlaag brengen. Tjonge, wat een gedoe!' En toch niet kunnen stoppen...

Golfers Magazine 6 ligt eind deze week in de winkel, maar je kunt natuurlijk beter een abonnement nemen.