Nog paar plaatsen beschikbaar voor Lipton Ice Tea Liemeer Open 

Is het in deze vakantieperiode even aan je aandacht ontsnapt? Schrijf je dan alsnog in voor deze golfwedstrijd voor top-amateurs uit het gehele land.
liemeer

De inschrijvingen voor de 8e editie van het Lipton Ice Tea Liemeer Open dat op 9 september wordt gespeeld blijven binnenstromen, er zijn nog slechts 5 plaatsen beschikbaar.

Op de website www.liemeeropen.nl hebben wij de voorlopige deelnemerslijst gepubliceerd.

Wij zijn verheugd over de toename van het aantal dames dat zich inmiddels ingeschreven heeft maar er is nog ruimte voor meer dames. We hebben dit jaar een apart klassement voor de dames met natuurlijk een bijbehorend prijzenpakket.

Zowel voor de dames als voor de heren is de 1e prijs een geheel verzorgde golfreis verzorgd door 3D Golfvakanties! Daarnaast worden er mede door de inbreng van onze hoofdsponsor Lipton Ice Tea en vele andere sponsoren nog talloze andere prijzen beschikbaar gesteld met extra prijzen voor een hole in one (elektrische scooter!) en een nieuw baanrecord.

De greenkeepers zijn al bezig om de baan in topconditie te krijgen. Zo zijn de greens en de fairways deze hele hete zomer beregend en ziet onze baan in tegenstelling tot vele andere banen er prachtig groen uit zodat we ons met recht de mooiste baan in het Groene Hart kunnen noemen.

Het inschrijfgeld voor het Liemeer Open bedraagt €57,50 (voor leden €30,-) . Dit is inclusief ontvangst met koffie/thee, lunchpakket, give away en consumptie na afloop en veel aantrekkelijke prijzen.

Alle informatie over het Lipton Ice Liemeer Open 2018 inclusief het aanmeldingsformulier is te vinden op http://www.liemeeropen.nl

Laatste nieuws