Op Golfvakantie in de winter

Zelfs als het hartje winter is brengt easyJet je naar tal van zonnige golfbestemmingen

eayJet

Golfbanen met het hele jaar een perfect groene baan; het lijkt een verre droom. Maar niets is minder waar.

Met easyJet vlieg je namelijk naar 42 bestemmingen in Europa, waarvan sommige direct naast een zonnige golfbaan liggen. Zelfs als het daar hartje winter is.

Maar omdat je natuurlijk niet 16 uur per dag golft, hebben deze bestemming gelukkig veel meer te bieden dan golf alleen. Denk aan stranden, musea, restaurants, boetiekjes, cafés, folklore en nog veel meer. Zo veel, dat je bijna zou vergeten om te golfen.

Extra voordeel van vliegen met easyJet: met de easyJet app kun je gemakkelijk een golftas bijboeken.

Bekijk hier de mogelijkheden en de bestemmingen

Een paar voorbeelden van mooie zon- en golfbestemmingen?

Flaneren in Nice

In Nice word je omsingeld door golfbanen en overmand door zonuren. En als je eenmaal van de baan komt, is er veel te doen in de stad: flaneren over de boulevard, winkelen in de oude stadskern, en culinair genieten in de vele restaurants en bistrots. Of luier een dag of twee aan de Côte d'Azur.

Genieten in Malaga

Op de golfbanen rondom Malaga geniet je van milde temperaturen en een heerlijke zeebries. Gelukkig vind je die ook terug in de stad. Hier maak je kennis met de typische, authentieke Andalusische sfeer en Moorse architectuur. Rondom de stad liggen schitterende en goed onderhouden stranden voor een dagje in de zon.

Ontdekken in Lissabon

Aan de kust, langs de stad en rondom de baai vind je meer dan een dozijn golfbanen. Deze liggen in de zon te wachten om door jou ontdekt te worden. En na het golfen gaat de ontdekkingstocht gewoon verder. Ditmaal in Lissabon waar je de rijke cultuur proeft in architectuur, musea en lokale gerechten.

World
  • easyJet