Topgolf op De Hoge Kleij

Van woensdag 5 tot en met zaterdag 8 september wordt het Nationaal Open op Golfclub De Hoge Kleij gespeeld.

nationaal open

Het Nationaal Open is (na het KLM Open, eerlijk is eerlijk) hét grootste toernooi van Nederland.

Oud-winnaars van het nationaal open zijn o.a. Joost Luiten, Christel Boeljon en Anne van Dam. Titelverdedigers dit jaar zijn Fernand Osther en Romy Meekers.

Dit jaar doen de volgende top Nederlandse pro’s mee, o.a.; Ralph Miller, Daan Huizing, Floris de Vries en natuurlijk headpro van De Hoge Kleij Robin Swane.

Ook toptalenten van De Hoge Kleij doen hieraan mee.

Naast headpro Robin Swane (winnaar 2007) doen de spelers van het eerste heren team mee, waar onder Bob Geurts, Jeroen Schouten en Robin van Deutekom.

Naast bezoek aan de club om de spelers te zien, wordt op vrijdag en zaterdag het club fitting center van Golfcenter.nl geopend. Doe mee aan de straightest drive of the wedge game, test stokken of krijg uitleg over de swing door de pro’s van De Hoge Kleij Golf Academy.

Op zaterdagmiddag is er een kids funpark, verzorgd door de NGF en de Jeugdcommissie van De Hoge Kleij. Iedereen is welkom om hieraan deel te nemen, dus ook de niet spelende kleinkinderen, neefjes, broertjes, zusjes, vriendjes of snapchat maatjes.

Vier dagen topgolf op de mooiste baan van Nederland aan de Loes van Overeemlaan 16, 3832 RZ Leusden met vele extra activiteiten voor jong en oud. 

Deelnemerslijst en andere informatie

Clubs & amateurs
  • Golfsupport