Restaurantgids Lekker500 2019 is uit

Een van Nederlands' beste restaurants op golfbaan?
lekker

Op tal van golfbanen kan je uitstekend eten. Van clubhuizen met een eenvoudige daghap tot het recent geopende Noble Kitchen op Bernardus (het zusje van Noble in Den Bosch, nummer 81 van Nederland) met eten op sterrenniveau, en alles wat daar tussen zit. Na een ronde is het goed toeven in tal van clubhuizen, maar wat als je eens wat anders wil?

Dan kan Restaurantgids Lekker500 van pas komen.

Trouwe lezers van Golfers Magazine zullen bekend zijn met de beroemde restaurantgids die alweer toe is aan zijn 41ste editie.

Sinds jaar en dag worden in de rubriek 'Afslag Op' immers niet alleen banen in de buurt genoemd, ook worden restaurantsuggesties gedaan op basis van de Lekker500.

Dit jaar hebebn de onafhankelijke beoordelaars na een intensieve procedure een nieuwe nummer 1 gekozen - Inter Scaldes lost De Librije af als beste restaurant - de top-500 telt ook maar liefst 97 nieuwe namen en de top-100 tien nieuwkomers in de gisteren verschenen editie van 2019. 

Nog niet eerder in de geschiedenis van de gids traden er zoveel nieuwe restaurants toe.

Hoofdredacteur Annelies Pijper: “Deze veranderingen hebben te maken met de toestroom van jong talent in de Nederlandse horeca, maar ook de opkomst van (hotel)bars en het verdwijnen van de klassieke scheiding tussen verschillende horecaconcepten spelen mee.” 

Of er naast Heeren van Harinxma  op het Friese Lauswolt (nummer 40 op de lijst) nog meer restaurants op golfbanen in de top-500 staan hebben we nog niet kunnen ontdekken, maar het kan haast niet anders dan dat dat in elk geval afzienbaar zal gebeuren.

Meer informatie of bestellen kan hier

Laatste nieuws