Jeugd Golfkamp 2019: ‘Only Golf’

Het bekende Jeugd Golfkamp concept van Rob Mouwen komt met een nieuw kamp dit jaar. Een ’topsport golfkamp’. Tijdens dit kamp staat alleen golf centraal.

golfkamp

De jaarlijkse zomerkampen zijn een leerzame week voor de jeugd waarbij er natuurlijk veel gegolfd wordt. Dagelijks 3 uur training onder leiding van PGA professionals en een NGF coach komen alle onderdelen van het golf aan bod.

Dit sportieve karakter gaat hand in hand met recreatie. De jeugd heeft immers zomervakantie en wil daar van genieten. Wat te denken van een dagtocht naar de Efteling, een middag paintballen, abseilen, high ropes beklimmen en tokkelen. Spectaculaire activiteiten!

In de vrije tijd kunnen onze deelnemers spelen op de PAR3 baan of 18 holes champoinship course. Maar, lekker chillen met je vrienden rondom de gasterij is ook een mogelijkheid.

Dit voorjaar, 29 april tm 3 mei, lanceren we ons nieuwste kamp. ‘Only Golf’!. Elke dag trainen we 3 uur met ondersteuning van de mooiste technieken zoals een Trackman, SAM puttlab en uiteraard video beelden. En, spelen we minimaal 81 holes grote baan op 3 verschillende banen in de regio. Met als thuisbasis golfbaan Het Woold gaan we op bezoek bij de Stippelberg en de Swinkelsche. Een mooie boost voor je golfspel. Het is een intensieve week golf en trainen. Daarom houden we de groep klein en is er maximaal plaats voor 9 spelers. Doe jij mee?

Heb jij zin een leuke en onvergetelijke week vol golf en avontuur? Schrijf dan nu in voor één van onze weken in 2019. 

Voor een uitgebreid programma kijk je op onze website.