Jumbo Golf indoor demodagen

Tijden de Jumbo Golf indoor demodagen kun je de allernieuwste clubs van alle grote clubmerken uitproberen. Aanwezig zijn Callaway, Ping, Cobra, TaylorMade, Wilson, Mizuno, Srixon/XXIO en Titleist.
Jumbo Golf indoor demodagen

Jumbo Golf beschikt over een uitgebreide demo-collectie van alle grote clubmerken, met de allernieuwste modellen, die u gratis kunt testen.

Onze clubfittingen worden uitgevoerd door onze gecertificeerde clubfitters en daarbij wordt gebruik gemaakt van Trackman. Tijdens de indoor demodagen zullen de clubfitters van de merken zelf in de superstores aanwezig zijn om de fittingen uit te voeren.

U kunt zich gratis inschrijven voor een merk, datum en locatie naar keuze. Klik op de onderstaande tabel en u wordt doorgelinkt naar de site van Jumbo Golf.

Hier kunt u kiezen, voor merk, locatie en datum. Er wordt automatisch een nieuwe e-mail geopend met in de onderwerpregel het door u gekozen merk en de door u gekozen locatie. Vermeld in de e-mail duidelijk uw naam én het tijdstip waarvoor u wilt reserveren (tussen 10.00 - 16.00 uur).

Verstuur de e-mail en u wordt door ons ingepland De fittingen zullen gegeven worden van 10:00 tot 16:00.

Indien de gewenste tijd reeds besproken is zal de betreffende Jumbo Golf superstore samen met u naar een alternatief moment zoeken.

Jumbo Golf geeft 60 dagen tevredenheidsgarantie bij aankoop van golfclubs of schoenen naar aanleiding van een clubfitting of schoenfitting in één van onze superstores. Deze fittingen worden uitgevoerd door onze ervaren en gecertificeerde clubfitters, mocht u toch niet tevreden zijn met uw aankoop, dan zien we u graag terug en kan het artikel altijd geruild worden.

Door de prijzen van alle clubs te controleren met de prijsniveau's in heel Europa, zorgen wij ervoor dat de prijzen altijd scherp en marktconform zijn. Dit noemen wij de Europese prijscheck, 

Jumbo Golf demodagen

Laatste nieuws