GoKart MK2: nog functioneler

GoKart heeft zijn elektrische trolley een update gegeven en de MK2 is stiller en nog handiger in het gebruik.
GoKart MK2: nog functioneler

We gebruiken de van hard kunststof gemaakte originele GoKart al jaren met veel plezier. Hij is robuust, krachtig en je klikt 'm eenvoudig in en uit elkaar elkaar. Toch hebben de ontwerpers de nieuwe MK2 nog op een flink aantal punten weten te verbeteren.

De belangrijkste is wat ons betreft de plaatsing van de accu. In het verleden hield die het 'klikframe' bij elkaar, waardoor het even oefenen was om 'm snel rijklaar te maken of juist op te bergen.

Nu haal je de trolley aan zijn handvat uit de kofferbak, zet je 'm op de grond waardoor hij automatisch uitvouwt en druk je simpelweg het handvat naar beneden om het frame vast te zetten. Klaar.

De accu plaats je vervolgens simpelweg in de uitsparing aan de achterkant en kun je – indien gewenst – gewoon laten zitten als je 'm weer opbergt. Je kunt kiezen voor een 18 of 36 holes lithium batterij en een led-indicator geeft aan hoeveel 'prik' je nog hebt.

Mocht je vergeten zijn om de accu op te laden, dan kun je de wielen in de vrijloopstand zetten, waarmee het een normale trolley wordt die je probleemloos op eigen kracht vooruit duwt.

De MK2 heeft ook een nieuw aandrijfsysteem, wat 'm – samen met de van ander materiaal gemaakte wielen – stiller maakt. Niet dat zijn oude broer nou zo'n herrieschopper is, maar tijdens een rondje golf kan het ons niet rustig genoeg zijn.

Je kunt nog steeds kiezen voor handmatige of automatische bediening. Bij de eerste geef je gas met een wieltje en bij de tweede zit de snelheidsregeling verwerkt in het handvat, waardoor de trolley zich automatisch aan je looptempo aanpast.

Door gebruik te maken van een langere beugel staat je golftas bij de MK2 meer rechtop dan in het verleden. Een simpele verbetering waardoor je makkelijker bij je clubs kunt.

Niet zichtbaar maar wel effectief is de andere gewichtsverdeling, waardoor het nieuwe model stabieler is op heuvelachtig terrein of oneven ondergronden.

De GoKart MK2 is verkrijgbaar in volledig zwart of zwart met groene of rode elementen.

Prijs: € 549,- (handmatig), € 589,- (automatisch)

www.gokartgolf.nl

Laatste nieuws