Ecco Biom Hybrid 3: nieuwe modellen

De populaire Biom Hybrid 3 familie wordt uitgebreid met nieuwe kleuren, zowel voor mannen als vrouwen. Het vetersysteem is aangepast en je kunt nu ook kiezen voor een BOA-sluiting.
Ecco Biom Hybrid 3: nieuwe modellen

De Biom Hybrid 3 is uitgerust met de zogenoemde Tri-Fi Grip zool met drie verschillende zones om zowel stabiliteit als comfort te kunnen bieden en tijdens de swing de natuurlijk beweging van de voet te volgen. Op slijtagegevoelige plaatsen is extra hard materiaal gebruikt, zodat je 'm ook probleemloos naast de baan kunt dragen – iets wat wij dagelijks doen.

Het bovenwerk is gemaakt van yakleer, wat dun, zacht maar ijzersterk is. Net als bij de hele golfschoenenlijn van Ecco zit hieronder een membraam van GoreTex dat 'm volledig waterdicht maakt, terwijl de ademende eigenschappen wel behouden blijven.

En omdat dat de zool via een speciale technologie aan het bovenwerk wordt 'gesmolten', krijg je een schoen uit één stuk zonder naden, lijm of zwakke plekken.

De anatomische leest van de Biom Hybrid 3 volgt de contouren van de voet. De voorvoet krijgt veel ruimte, maar omdat de hiel volledig ingesloten is, heb je ook tijdens de zijwaartse beweging van de swing voldoende steun. Door de binnenzool te verwijderen kun je nog meer ruimte creëren.

Nieuw is de 'derby cut lacing', waarbij de veters net wat verfijnder door het bovenwerk worden geleid, maar je kunt ook kiezen voor een BOA-sluiting, waarbij je voet volledig wordt ingesloten door interne, metalen draden.

Prijs (vrouwen): € 170,- / € 190,- (BOA)
Prijs (mannen): € 180,- / € 200,- (BOA)

golf.ecco.com

Laatste nieuws