FootJoy kleding 2019: vier collecties

De nieuwe voorjaars- en zomerlijn van FootJoy bestaat uit vier nieuwe kleurcollecties met verschillende kledingstukken en pasvormen.
FootJoy kleding 2019: vier collecties

De vier nieuwe collecties luisteren naar de namen Nautic, Verso, Ocean en Prosper, terwijl daarnaast ook de uitgebreide Essentials range met stretch polo's en talloze pullovers blijft doorlopen. Ook de GolfLeisure vrouwenlijn is ververst en uitgebreid.

'Make everyday playable' is het mantra van FootJoy en het spreekt dan ook voor zich dat de kleding is gemaakt van materialen die goed presteren in allerlei soorten weersomstandigheden en de golfer alle vrijheid geven om vrijuit te swingen.

De Nautic lijn focust op de traditionele kleuren rood, navy, lichtblauw en wit. Er is een uitgebreide collectie klassieke en moderne polo's en de golfer kan ook kiezen uit verschillende 'laagjes' met pullovers en vesten.

In de vrolijke Verso lijn zien we vooral de kleuren aqua, white en zwart terug. Naast polo's en laagjes bestaat de collectie uit bijpassende petten en gevochten riemen.

De Ocean collectie is geïnspireerd op de kleuren van de zee: blue martin, citrus, wit en twilight. Net als bij de andere collecties kan er eenvoudig worden gemixt met de kleding uit de Essentials lijn om een complete outfit te creëren.

De Prosper collectie kent vooral rustig grijstinten, gecombineerd met wit en roze – of 'watermelon', zoals FootJoy het noemt.

Ook de GolfLeisure vrouwenlijn blijft doorgroeien. FootJoy probeert in deze lijn de noodzaak van presteren in de baan te combineren met comfort en stijl naast de baan.

www.footjoy.co.uk

Laatste nieuws