De Golfpodcast - Aflevering 1

Bomvol half uur golf met onder meer Joost Luiten, Daan Slooter, Abe Jan 'Mr Competitie' ter Beek en meer
degolfpodcast

Na een proefuitzending en een nuluitzending is de eerste officiele uitzending van De Golfpodcast nu te beluisteren.

Jeroen van Leeuwen en Martijn Paehlig praten je wekelijks in een half uurtje bij over alles wat er de voorbije en komende week speelt op golfgebied. Dat doen zij ook deze week niet alleen. 

In de eerste aflevering wordt gesproken met Joost Luiten over zijn reserverol in het WGC Matchplay en zijn startbewijs in het Valero Texas Open. Daan Slooter bekeek als commentator van Ziggo Golf heel veel van het matchplaytoernooi en blikt terug op het door Kevin Kisner gewonnen toernooi. Abe-Jan ter Beek vertelt over het fenomeen competitiegolf dat afgelopen weekend voor ruim vijftienduizend golfers begon. Eric Korver praat je in twee minuten bij over alles wat er in de Hoofdklasse gebeurde. Mitchel Kevenaar heeft een goede matchplaytip. En natuurlijk sluit Jan Kees van der Velden de uitzending af met een gesproken column.

Past dat allemaal in een half uur? Net aan...

De Golfpodcast is te vinden op iTunes en andere podcastspelers en zal elke week op dinsdag of woensdag gepubliceerd worden. Abonneer je en je krijgt de laatste uitzending altijd automatisch binnen.

Uitzending 1 (en de nul- en proefuitzending) staan hier online.

Voor vragen voor de redactie van degolfpodcast kan je terecht op [email protected].

Laatste nieuws