TaylorMade Original One Mini driver: tussenmaatje

Ter ere van de 40ste verjaardag van het eerste metalwood komt TaylorMade met de Original One Mini driver, een kruising tussen een driver en een wood.
TaylorMade Original One Mini driver: tussenmaatje

De Original One Mini is slechts 275 cc groot – een fors fairwaywood – maar wel voorzien van alle technologieën die TaylorMade ook in zijn drivers gebruikt. Het doel: meer accuratesse dan met een driver, terwijl je zo min mogelijk inlevert op balsnelheid en lengte.

Met de SLDR Mini (2014) en de AeroBurner Mini (2015) liet TaylorMade zich al eerder gelden in deze categorie, maar deze waren bijna geheel van metaal. De nieuwe Original One Mini combineert verschillende materialen, wat het een échte minidriver maakt.

De body is van titanium, de kroon van koolstofcompositie en een stalen zoolplaat van 50 gram brengt het zwaartepunt omlaag. Dit staat garant voor een hoge balvlucht en volop vergevingsgezindheid.

Ook qua technologie doet de minidriver niet onder voor zijn grote broers. De SpeedPocket in de zool en zorgt voor meer balsnelheid over het hele clubblad, Twist Face houdt op de hiel en teen geraakte ballen beter op lijn en met de aanpasbare hosel kan de standaardloft van 13,5º twee graden worden aangepast.

De Original One Mini is ontwikkeld als extra optie van de tee en bedoeld voor golfers van elk niveau. Hij biedt de accuratesse en controle van een fairwaywood, maar dan met meer afstand en vergevingsgezindheid.

En heb je voldoende swingsnelheid, dan krijg je de bal door het lage zwaartepunt ook van het gras nog wel de lucht in.

Met zijn 275 cc is de Original One Mini negen procent groter dan de AeroBruner Mini en zit hij precies tussen een driver en het gemiddelde fairwaywood in.

Hij ligt vanaf begin mei in de winkel en is uitgerust met een Mitsubishi Diamana F Limited shaft (43,75") van 55 (R) of 65 gram (S).

€ 419,-

www.taylormadegolf.com

Laatste nieuws