De Pin High zomertoppers zijn er weer

De beste golfdeals voor deze zomer!
pin high

Pin High Golftravel heeft ook voor deze zomer een selectie gemaakt van de mooiste bestemmingen voor de beste prijs. Bovendien krijgt u bij elke geboekte reis een voucher voor 12 Bridgestone golfballen.

U heeft de keuze uit maar liefst 40 speciaal geselecteerde en zeer diverse hotels met de beste golfbanen. Van een fraai gerestaureerd kasteelhotel in Limburg tot een sterrenspektakel in Oostenrijk. U boekt een zomertopper inclusief twee nachten, twee diners en twee greenfees al vanaf € 219,- per persoon. Een volledig overzicht van de zomertoppers vindt u op https://www.pinhigh.nl/zomertoppers.

Win een golfreis!

Ook dit jaar geeft Pin High een compleet verzorgde golfreis weg. Meld u aan voor de zomertopper winactie en wie weet verblijft u binnenkort in het prachtige Hotel du Golf Barrière Deauville. Naast een golfreis maakt u kans op andere mooie prijzen, waaronder een Pin High waardebon t.w.v. € 100,-, een greenfee of een Renard horloge. Ga om mee te doen naar https://www.pinhigh.nl/win. De winactie loopt tot 1 juni.

Pin High 30 jaar

Pin High bestaat dit jaar 30 jaar. Heeft u van de afgelopen 30 jaar een leuke herinnering aan een reis die u met Pin High heeft gemaakt? Stuur dan uw foto(‘s) met een korte anekdote naar [email protected] Als uw verhaal gebruikt wordt in de volgende brochure en/of op de website van Pin High, ontvangt u een Pin High waardebon ter waarde van € 30,-!

Over Pin High

Pin High is de nummer één in golfreizen en marktleider in Nederland. Pin High heeft een veelzijdig en goed afgestemd aanbod met een efficiënt boekingsproces dat perfect aansluit op de individuele wensen van de golfer. Dit doet duizenden golfliefhebbers jaarlijks besluiten om met de grootste golftouroperator van Nederland op reis te gaan. Voor meer informatie zie www.pinhigh.nl.

Laatste nieuws