Inschrijving Zwitserleven Dutch Junior Open 2019 gestart

35e editie Dutch Junior Open van 17 tot en met 20 juli gespeeld op GC Toxandria
zwitserleven

Het internationale toernooi krijgt dit jaar een extra feestelijk tintje omdat het haar 35-jarig bestaan viert. Zo wordt er op zondag 14 juli a.s. een wedstrijd georganiseerd voor alle spelers en speelsters die ooit deelnemer zijn geweest van het Dutch Junior Open. Ook zullen er tijdens het toernooi verschillende feestelijkheden voor spelers en bezoekers georganiseerd worden.

Zwitserleven Dutch Junior Open Het Zwitserleven Dutch Junior Open is hèt internationale amateur jeugdgolftoernooi voor veelbelovende jonge golftalenten tot 21 jaar uit meer dan 20 verschillende landen. Ook dit jaar wordt een sterk internationaal deelnemersveld verwacht met top jeugdspelers uit onder meer Thailand, China, Duitsland, Engeland, Italië, Spanje, Wales, de Verenigde Staten en natuurlijk ook Nederland. Voor de winnaar van het Zwitserleven Dutch Junior Open 2019 bij de jongens ligt een wildcard klaar voor het KLM Open 2019.

Trots

Huib van den Berg, voorzitter Golfclub Toxandria: “Wij zijn met recht trots op het feit dat Toxandria in samenwerking met onze sponsoren, de NGF en vele vrijwilligers al 35 jaar zo’n fantastisch, internationaal toernooi op de kaart heeft weten te zetten. Veel oud-deelnemers hebben tijdens het DJO ervaring opgedaan met de druk en ambiance van een professioneel georganiseerd golftoernooi en de basis gelegd voor een succesvolle carrière als playing professional”. Inschrijving Inschrijven voor het Zwitserleven Dutch Junior Open is nu mogelijk. De inschrijving sluit op 1 juli a.s. om 17.00 uur. De inschrijvingen worden beoordeeld aan de hand van de positie op de World Amateur Golf Ranking (WAGR), de European Golf Ranking (EGR) of op basis van handicap. Er kan door 80 jongens en 40 meisjes worden deelgenomen aan het Zwitserleven Dutch Junior Open 2019.

Uitgelote spelers worden in de gelegenheid gesteld om mee te doen aan de Monday Qualifier op maandag 15 juli a.s., waarmee de laatste startbewijzen voor Zwitserleven Dutch Junior Open 2019 kunnen worden bemachtigd.

Het Zwitserleven Dutch Junior Open is op alle dagen kosteloos toegankelijk voor bezoekers. Er is gratis parkeergelegenheid.

Inschrijven en meer informatie over het evenement vind je op www.junioropen.nl

Laatste nieuws