Ecco S-Lite schoenen: lichter dan ooit

De Deense schoenenfabrikant introduceert de lichtste leren golfschoen die ze ooit hebben gemaakt.
Ecco S-Lite schoenen: lichter dan ooit

De S-Lite is een volledig nieuw ontwerp. De minimalistische look is gebaseerd op een sportschoen, gecombineerd met de prestaties van een leren schoen.

Om gewicht te besparen werd bij elk onderdeel van de schoen gekeken waar er grammen konden worden gewonnen zonder dat er hoefde te worden ingeleverd op comfort of prestaties.

De slijtvaste TPU buitenzool is 66 procent dunner dan in het verleden, waarmee dit lichtgewicht model ideaal is om mee te nemen op reis of voor een rondje zomergolf. Met meer dan honderd noppen heb je trouwens in alle omstandigheden volop grip.

Het bovenwerk is gemaakt van het door Ecco veel gebruikte yakleer, dat dun, licht en ademend is, maar ook ijzersterk. Er is een textuur in gegraveerd die de S-Lite een zomerse look geeft, maar het leer is nog steeds waterafstotend.

De zool en het bovenwerk worden via een speciale technologie (Fluidform) aan de anatomische leest bevestigd, waardoor een schoen uit één stuk ontstaat: flexibel en zonder naden of lijm. Dit scheelt gewicht en voorkomt zwakke plekken.

Een leren hielstuk en verstevigde teen houden de voet op zijn plaats en bieden de noodzakelijke stabiliteit tijdens de swing. Het zachte, leren voetbed staat garant voor comfort en houdt de vochthuishouding op peil.

Prijs: € 150,- (heren), € 140,- (dames)

golf.ecco.com

Laatste nieuws