Reüniegolfwedstrijd Toxandria Dutch Junior Open

Alle oud-deelnemers aan Toxandria Dutch Junior Open in verband met 35-jarig bestaan welkom
djo

In juli 2019 bestaat het ' Dutch Junior Open', dat georganiseerd wordt door Golfclub Toxandria, 35 jaar. In het kader hiervan wordt er op 14 juli a.s. een golfwedstrijd georganiseerd voor alle deelnemers die ooit aan dit prestigieuze toernooi hebben deelgenomen. Het toernooi vindt zijn oorsprong in het 'Toxandria Jeugd Weekend' dat voor het eerst in 1984 georganiseerd werd. Van heinde en verre kwamen toen de jeugdige spelers met bus en trein naar Toxandria om een weekend te golfen maar vooral ook om plezier te maken; de feestjes van weleer waren spraakmakend! In de loop der jaren werd het niveau van de spelers zo hoog dat het DJO zich nu kan meten met de bekendste en beste internationale jeugdtoernooien van Europa. Veel oud-deelnemers zoals Nicolas Colsaerts, Denny Willett, Thomas Pieters, Dewi-Claire Schreefel en Christel Boeljon speelden of spelen nu op de Tour of nemen deel aan andere grote internationale wedstrijden.

De golfwedstrijd is alleen toegankelijk voor alle oud-deelnemers van het Dutch Junior Open * op Toxandria. De baan ligt er dan piekfijn (op wedstrijdniveau) bij. De spelers moeten een playing handicap hebben van maximaal 9.9; spelvorm Strokeplay. Deelnemers aan het Dutch Junior open 2019 zijn helaas uitgesloten van deelname. Er kunnen maximaal 90 personen deelnemen; kosten zijn € 35,00 p.p. Inschrijven via [email protected] Inschrijving geschiedt op volgorde van binnenkomst.

De Reünisten worden om 10.30 uur ontvangen met koffie en een heerlijke Brabantse Lekkernij. Om 12.00 uur begint de wedstrijd (shot gun) en om 17.00 uur is de prijsuitreiking. Voor meer informatie mail naar [email protected].

Dit jaar wordt het DJO 2019 georganiseerd van 17 - 20 juli a.s. op Golfclub Toxandria. Jeugdspelers kunnen zich aanmelden via www.junioropen.nl .

* DJO: in de loop der jaren heeft het toernooi wisselende namen gehad t.w. Golfweekend Toxandria, Canon Open, Dutch Junior International, RiverWoods Open. Alle oud-deelnemers van deze versies zijn van harte welkom!

Laatste nieuws