Duca del Cosma presenteert nieuwe lijn op The International

Nederlands merk ruim vertegenwoordigd op KLM Open
duca del cosma

'Het was vorig jaar de eerste keer dat we partij waren in het KLM Open. Het was wat ons betreft een feestje, een evenement waar we ons geld met veel plezier aan uit hebben gegeven: zoveel leuke dagen en mensen. Het succes van vorig jaar zet ons wel voor de grote opgave om het dit jaar nog leuker en nieuwer te maken', aldus eigenaar Frank van Wezel van het opvallende merk die dit jaar – net als vorig jaar – met een speciale KLM Open schoen komt.

'Vorig jaar hadden we twee paar schoenen en dat was zo'n succes dat we dit jaar nog groter uitpakken met de Westcliff, de Kuba, de Camelot en de Kubana, zes soorten in totaal. De schoenen zijn naar echt Italiaans ontwerp en verkrijgbaar in verschillende kleuren en straks verkrijgbaar via onlinekanalen en de betere golfshops.

Naast de lancering van de schoenen werd ook de kleding van de vrijwilligerskleding nogmaals getoond. Alle vrijwilligers die werkzaam zijn tijdens het KLM Open wprden door Duca del Cosma in het nieuw gestoken. Zo'n vijftienhonderd vrijwilligers krijgen allemaal een jack, een polo en pet om tijdens het toernooi te dragen.

Website Duca del Cosma

Laatste nieuws