10e Kids4Golf Dag in het Amsterdamse Bos

Gratis les en golfen voor basisschoolkinderen
kids

Op zaterdag 6 juli krijgen basisschoolkinderen de kans om gratis kennis te maken met golf. In het Amsterdamse Bos krijgen ze les en spelen een rondje. Er zijn ook prachtige prijzen te winnen.

Kids4Golf organiseert op 6 juli haar golfdag, waarbij basisschoolkinderen van 8 tot en met 12 jaar uit Amsterdam, Amstelveen en omgeving gratis les krijgen. Ze leren de beginselen met aangepast, veilig materiaal en ervaren op een speciaal aangelegde baan hoe leuk golf is. Er zijn bovendien prachtige prijzen te winnen: een golfcursus op Olympus en een beginners golfset, beschikbaar gesteld door Jumbo Golf. In totaal neemt een sessie twee en een half uur in beslag. Er kan worden gekozen uit verschillende aanvangstijden en meer dan sportieve schoenen hoeven ze niet mee te nemen. Kids4Golf wordt ondersteund door ANWB Golf en de gemeenten Amsterdam en Amstelveen.

Neem je vriend of vriendin mee

Golf is fun en dat beleef je nog meer met vrienden of vriendinnen op deze geweldige golfdag. Tijdens de lessen en het spel staan plezier en gezelligheid voorop. Golf wordt steeds populairder en overal in ons land liggen prachtige banen waar de jeugd met korting kan spelen. En wie weet wordt er in het Amsterdamse Bos wel een nieuwe Tiger Woods geboren. Geef je snel op want het aantal deelnemers is beperkt. Meer informatie en inschrijving op www.kids4golf.nl.

Laatste nieuws