Prijs voor Hole in One

Cheque voor Kiet van der Weele
weele

Tijdens het Nationaal Open Matchplay sloeg Kiet van der Weele op woensdag 19 juni 2019 een hole in one op Golf & Countryclub Geijsteren. Hij won hiermee een waardecheque ter waarde van € 2.000,- voor een golfreis met Pin High Golftravel.

Sponsoring Hole in One

De Hole in One werd tijdens de PGA Nationaal Open Matchplay gesponsord door golfverzekering.nl en Pin High Golftravel. Kiet van der Weele sloeg zijn hole in one op de eerste dag van dit kampioenschap op hole 9 van Golf & Countryclub Geijsteren. Een knappe prestatie van deze jonge speler!

Over Pin High

Pin High is de nummer één in golfreizen en marktleider in Nederland. Pin High heeft een veelzijdig en goed afgestemd aanbod met een efficiënt boekingsproces dat perfect aansluit op de individuele wensen van de golfer. Dit doet duizenden golfliefhebbers jaarlijks besluiten om met de grootste golftouroperator van Nederland op reis te gaan. Voor meer informatie.

Over golfverzekering.nl

Golfverzekering.nl is meer dan alleen een verzekering. De oprichters zijn al jaren zelf fanatieke golfers en nu sinds 2019 de trotse eigenaren van golfverzekering.nl. De ambitie is om golfverzekering.nl de komende jaren uit te bouwen tot meer dan alleen het aanbieden van de beste golfverzekering van Nederland. Voor meer informatie.

Laatste nieuws