Uniek golfevenement op Landgoed & Golfbaan Tespelduyn

Golfwedstrijd met waanzinnige prijzen t.w.v. van liefst € 4.000,-

tespelduyn

Op 27 juli vindt de 5e editie plaats van de succesvolle Travel XL | Club Med - golfdag op Landgoed & Golfbaan Tespelduyn. Origineel stond deze wedstrijd voor 15 juni j.l. gepland, maar door een wolkbreuk viel deze toen letterlijk in het water.

Elke golfer met minimaal handicap 54 kan deelnemen aan de 9-holes golfwedstrijd én iedereen maakt kans op de hoofdprijs ter waarde van liefst € 700. Of je nu vrouw of man bent, een lage of hoge handicap hebt, iedereen heeft even veel kans om te winnen omdat de grote prijzen worden verloot. De scorekaart van deze dag is het lot. Naast de hoofdprijs zijn er liefst 28 prijzen te winnen tijdens de 9-holes individueel stableford-wedstrijd, waarbij er uiteraard voor dames en heren in de verschillende categorieën prijzen zijn te winnen.

“Zowel Club Med als TravelXL Beuk en uiteraard Golfbaan Tespelduyn zijn enorm enthousiast over deze geweldige golfdag”, aldus Peter Duivenvoorde van Golfbaan Tespelduyn. “Dit jaar streven wij ernaar om wederom circa 100 deelnemers te behalen. De golfbaan is dan ook de gehele dag gereserveerd voor dit spectaculaire evenement. En zeg nu eerlijk; waar kan je strijden om een prijzenpot van liefst € 4.000?”

Patrick Beuk van TravelXL Beuk is ook erg enthousiast; “een dag zo uitpakken voor de golfers is niet alleen leuk voor ons om te doen maar wij merken daadwerkelijk dat de tevreden golfers bij ons langskomen voor het reserveren van een (golf)reis. Zij weten dat ze bij Club Med en bij ons aan het juiste adres zijn”.

Linda Kromhout van Club Med heeft er ook veel zin in. “Zowel Tespelduyn als TravelXL Beuk doen erg veel moeite om deze prachtige golfdag tot een succes te maken en doen het er niet zo maar eventjes bij. Onze doelstellingen sluiten perfect aan, namelijk een breed golfpubliek bereiken en juist door het laagdrempelige karakter en de gelijke winkans verwachten wij wederom een hoge opkomst”.

Absolute klapper is de te winnen hoofdprijs ter waarde van liefst € 700, namelijk voor 2 personen een all-inclusive weekend in één van de Club Med-bestemmingen in Frankrijk! Verder zijn er reischeques te winnen van € 500, € 250 en liefst 5 reischeques van € 100. Andere te winnen prijzen zijn Business kaarten voor ZZ Leiden Basketball, greenfees, greenfee- & dinerarrangementen, diner- & cadeaubonnen.

Inschrijven of meer informatie

Aanmeldingen worden verwerkt in volgorde van binnenkomst.