1ste Camper Golfcup Noord-Holland

Van maandag 2 tot vrijdag 6 september organiseren vier golfbanen in Noord-Holland de eerste Camper Golfcup.
1ste Camper Golfcup Noord-Holland

Tijdens deze gezellige en sportieve midweek voor golfers met een camper spelen de deelnemers op Dirkshorn, Westwoud, De Zaanse en De Vlietlanden.

Bij de deelnemende golfbanen worden op de speciaal gereserveerde parkeerplaatsen voorzieningen getroffen om uw camper van stroom te voorzien, zodat een comfortabel verblijf gegarandeerd is.

Halverwege de week is een rustdag ingepland, waarop u een extra ronde golf kunt spelen of de omgeving kunt verkennen, bijvoorbeeld per fiets of per Lopifit, een elektrisch aangedreven step. Deze zijn bij Golfbaan Dirkshorn te huur, voor een comfortabele en ludieke tour door de landelijke omgeving.

Programma per dag

Deelnemers melden zich op de ochtend van de speeldag bij de receptie van de betreffende golfbaan en plaatsen de camper op de daarvoor gereserveerde plek.

10:30 Ontvangst met koffie/thee en iets lekkers en aanmelden wedstrijd
12:00 18 holes stableford wedstrijd, eventueel multi teestart
16:30 Borrel met snacks of hapjes
17:30 Prijsuitreiking

Gezellig om met elkaar de dag te besluiten met een diner, maar dit is optioneel en kan naar wens vooraf gereserveerd worden.

 

Prijzen

Er wordt individueel stableford gespeeld over 18 holes.

Per wedstrijddag zijn er mooie prijzen te winnen en op vrijdag wordt aan de overall-winnaar de Campercup uitgereikt. Deze wordt aangeboden door initiator Arie Nieuwland, lid van Golfbaan Dirkshorn.

Inschrijven kan door een mail te sturen naar [email protected] of kijk op www.golfbaandirkshorn.nl/campercup. Vermeld hierbij naam, handicap en e-mailadres.

Inschrijven kan tot uiterlijk 28 augustus. Een week voorafgaand aan het toernooi ontvangt elke deelnemer een overzicht van de cateringmogelijkheden per baan.

(Persbericht)

Laatste nieuws