Mizuno BR-D tassen: praktisch en licht

Mizuno introduceert een nieuwe lijn golftassen voor elk soort golfer – of je nu gaat voor extreem lichtgewicht of groot en waterdicht.
Mizuno BR-D golftassen: praktisch en licht

De ene golfer heeft genoeg aan een half setje in een lichtgewicht draagtas, terwijl de ander het liefst zo veel mogelijk spullen mee de baan in neemt, die ook nog allemaal droog moeten blijven. Mizuno biedt praktische en stijlvolle tassen voor allebei.

Compacter dan de BR-D2 (€ 119) worden golftassen niet. Met slechts twee vakken voor je clubs (die wel tot de bodem van elkaar gescheiden zijn) en een doorsnede van nog geen 18 centimeter is deze lichtgewicht tas ideaal voor een snelle negen holes of een 'travel light' reisje.

Hij is klein en weegt bijna niets, terwijl je met een groot vak voor je kleding, een vak voor waardevolle spullen en een gazen houder voor je waterfles wel alle noodzakelijke spullen kwijt kunt. Je rangefinder klik je aan de metalen accesoireclip.

Met zijn mini-pootjes en waterdichte onderkant heeft nattigheid van het gras geen kans en er zit ook een regenkap bij. En met een verstelbare, dubbele draagband draagt hij zeer comfortabel.

Wil je iets meer ruimte, maar toch mobiel blijven? De BR-D3 draagtas (€ 189) heeft een doorsnede van 24 centimeter, vier gescheiden clubvakken en maar liefst acht vakken voor de rest van je spullen. Een geïsoleerd vak houdt je drinken koel (of warm).

Dankzij de handvaten aan de onder- en bovenkant leg je 'm makkelijk in de kofferbak van de auto.

De BR-D4 (€ 219) voelt zich met zijn veelzijdige onderkant zo thuis op je rug als op een trolley. Hij heeft twaalf vakken en compartimenten, waar je alles in kwijt kunt wat je in de baan nodig kan hebben.

De doorsnede van de bovenkant is even groot als bij de D3, maar is nu verdeeld in zes vakken voor je clubs – vanzelfsprekend met full length dividers.

Wil je voor al je veertien clubs aparte vakken, dan kom je bij de BR-D4C cart bag (€ 239).

Hij is er ook in waterdichte versie (BR-DRI WP, € 299), met een naadloze constructie die het water (gegarandeerd een jaar) buiten houdt. Tot slot is er ook een BR-DRI waterproof draagtas (€ 279).

Prijzen: € 119 tot € 299

golf.mizunoeurope.com

Laatste nieuws