Wie wordt de beste Lefty 2019 van Nederland?

Inschrijving 31ste editie geopend
lefties

Jaarlijks vindt op een van de mooiste banen van Overijssel (volgens Leadingcourses), de Twentsche Golfclub te Ambt-Delden, hét toernooi voor linkshandige golfspelers plaats, georganiseerd door de Dutch Lefties Society. De inschrijving voor het toernooi, dat op 28 september a.s. plaatsvindt, is inmiddels geopend.

Het toernooi voor linkshandige golfspelers, enig in zijn soort in Nederland, wordt voor de 31e keer georganiseerd en is inmiddels niet meer weg te denken op de kalender van linkshandig spelend Nederland.

Zowel de strokeplay- als Stablefordspeler (twee aparte competities) worden behoorlijk uitgedaagd op deze, door Tom MacAulay ontworpen baan op landgoed Twickel, waar je soms behoudend, dan weer aanvallend moet durven en willen spelen.

De goed gevulde prijzenpot (met ook dit jaar een formidabele hole-in-one-prijs) staat garant voor spelplezier en competitie en de Twentse gastvrijheid behoeft geen nadere toelichting. Deelnemers kunnen deelnemen met een ingeschreven caddy om de focus nog meer op het spel te kunnen richten.

Gasten worden vanaf 11.00 uur op Twentsche wijze welkom geheten met koffie en krentenwegge, ontvangen een lunchpakket en starten om ca. 12.00 uur aan de strokeplay- of Stablefordwedstrijd.

Alle informatie over het toernooi is terug te vinden op de homepage van de Twentsche Goflclub  of direct op onze Facebookpagina (Dutch Lefties), waar men zich meteen kan aanmelden of een mail sturen naar: [email protected].

Laatste nieuws