Starttijden dag 1 en 2 100ste KLM Open

Vroeg uit de veren voor Luiten en Garcia
garcia

Wie Joost Luiten, Sergio Garcia en titelverdediger Ashun Wu op de eerste dag van het KLM Open wil volgen, doet er goed aan de wekker bijtijds te zetten om niet in een file op weg naar The International te stranden. Niet alleen gaat het zéker druk worden bij de showflight, met een starttijd om 08.25 vanaf hole 10 ís het ook echt vroeg.

De eerste Nederlander is dan zelfs al een tijdje op weg. Het bal wordt om 07.45 geopend door Wilco Nienaber (de ontvanger van de Seve Scholarship) met aan zijn zijde onder andere Sven Maurits die hoopt voor het eerst de cut te halen in wat zijn vijfde KLM Open wordt. 

Voor Luiten en Garcia zijn meer mooie namen te vinden. Gonzolo Fernandez-Castano en Nicolas Colsaerts vertrekken om 08.05 vanaf hole 10, Harrington en Detry om 08.15 van diezelfde hole, terwijl kort ná Luiten Troy Merritt, Brandon Stone en Chris Wood de baan in gaan.

Voor wie liever wat langer in bed blijft liggen, is er ook in de middag genoeg te beleven. Patrick Reed, Matt Wallace enThomas Pieters zijn om 13.15 op hole 1, dé showflight van de middag, maar met Lee Westwood en Martin Kaymer om 13.25 en oud-Majorwinnaars als Immelman en Campbell even voor twee uur.

De twintig landgenoten zijn keurig over de ochtend en de middag verdeeld en spelen - een prestatie op zich van de indelers - in geen enkel geval met elkaar samen.

Klik hier voor de starttijden van dag 1

Klik hier voor de starttijden van dag 2

Laatste nieuws