De 100 edities van het KLM Open

Uniek boek over geschiedenis Dutch Open

klmboek

Het is nauwelijks twee weken geleden dat Sergio Garcia het honderdste KLM Open op zijn naam schreef, maar ook het verhaal over die zege heeft al een plek gekregen in het boek 'De honderd edities van het KLM Open' dat vanaf vandaag in de winkels ligt.

Jan Kees van der Velden en Gerard Louter doken de geschiedenis van een van de oudste toernooien van Europa in en haalden daar de mooiste verhalen uit voor een bijzonder boek dat geen golfliefhebber mag laten liggen. 

In Honderd edities van het Dutch Open nemen de auteurs de golfliefhebber mee langs een eeuw rijke golfhistorie. Vanaf de eerste editie in 1912 tot en met de jubileumeditie van 2019.

Lees over kopstukken in de sport, de play-off van 1989, de vrijwilligers, de winnaars, de holes-in-one, de drama's, de toekomst, de banden en de bekers van het Open. Over de grootheden als Seve Ballesteros, Bernhard Langer, Colin Montgomerie, José Maria Olazábol, Payne Steward en de winnaar van de jubileumeditie Sergio Garcia.

Het door B for Books uitgegeven 128 pagina's dikke boek (€32,50) ligt vanaf vandaag in de winkel en is natuurlijk ook te bestellen bij www.golfboeken.nl