Golfers Magazine 8: caddiespecial

In de nieuwste editie spreken we met de mannen (en vrouwen) op de tas en dat levert prachtige verhalen op.

Golfers Magazine 8: caddiespecial

Als hij nog niet op de salontafel ligt, valt Golfers Magazine 8 een dezer dagen op de deurmat. Dit kun je onder andere verwachten.

Maarten Bosch zette een punt achter zijn professionele carrière en besloot caddie te worden van Joost Luiten. We spraken met hem over ambities, de noodzaak van eerlijk zijn en de gevaren van een vriend op de tas.

De herfst haalt alles uit de kast om het ons in de baan moeilijk te maken, maar we hebben een geheim wapen in de tas: de hybride. Marloes Olling laat zien wat je allemaal kunt met deze extreem veelzijdige club.

Na een decennium trouwe dienst maken de AP ijzers van Titleist plaats voor de T-Serie. We mochten met de nieuwelingen aan de slag en waren zwaar onder de indruk. 

En we hebben nog meer mooie caddie-anekdotes. Bert van der Toorn trok de tassendragers op het KLM Open aan hun staart (of baard) en kreeg verrassend eerlijke antwoorden.

In Nederland krijg je alle seizoenen soms zelfs tijdens één ronde om je oren, dus zochten we uit wat wind, regen en kou nou precies met je balvlucht doen – tot op de meter!

Dat hij een clown werd genoemd, ging Andrew Johnston niet in de kouwe kleren zitten, vertelt hij Martijn Paehlig. Maar gelukkig is de lach weer helemaal terug bij 'Beef'.

Het werd op Gleneagles het mooiste golffeestje van het jaar en wij waren erbij. Anne van Dam speelde de Solheim Cup en de winnaar werd het vrouwengolf.

Onder het mom 'beter goed gejat dan slecht verzonnen' leggen we uit wat jij kunt leren van de beste spelers aller tijden – qua swing, mentaliteit en strategie.

Neem hier een (proef)abonnement op Golfers Magazine.