Fisher voert veld aan op Victoria

Courses for horses

oliver fisher

In 2018 was Oliver Fisher de eerste speler die op de Europese Tour tekende voor een ronde 59 op de Dom Pedro Victoria Golf Course. Het bleek niet de opmaat voor een mooi 2019 waarin de Engelsman nog maar weinig hoogtepunten kende. Terug op 'zijn' baan gaat het echter weer als vanouds. Na twee rondes in 65 slagen voert Fisher het veld aan.

De 31-jarige Brit voelt zich overduidelijk thuis op de baan in de Algarve. In twee dagen sloeg hij elf birdies en twee eagles - waarvan een op de par-4 vierde - bij elkaar voor een totaal van twaalf onder par, goed voor een minimale voorsprong op runners-up Wang en Walters.

'Ik ben heel blij met deze score, die eagle op 4 was lekker, al speelde hij kort met de wind in de rug, een lekker begin van de ronde. Ik speelde vorige week goed aan het begin van het toernooi maar had daarna een beetje pech. Het spel voelt goed, maar het is lastig hier vandaag met die wind. Ik weet wat ik nodig heb om mijn kaart te behouden (rond plek 50, red) maar ik leun nog niet achterover. Het is golf en alles kan gebeuren.' 

Leaderboard

Tour
  • Golfsupport