Cobra King Forged Tec afstandsijzers

Door zijn holle design en een dun, gesmeed clubblad genereert deze compacte muscle-back veel balsnelheid en een hoge balvlucht.

Cobra King Forged Tec ijzers

Met hun compacte design richten de King Forged Tec ijzers zich duidelijk op de betere speler, maar onder de motorkap zit verassend veel game-improvement technologie verstopt.

Het holle clubhoofd heeft een laag zwaartepunt en een gewicht van wolfraam in de teen, wat helpt om een club stabieler en vergevingsgezinder te maken.

Koppel de hoge balvlucht aan een dun, flexibel clubblad en je hebt een modern afstandsijzer.

Cobra heeft de sweetspot van het gesmede clubblad weten te vergroten, zodat de snelheid beter op peil blijft als je het midden mist.

De holle cavity is gevuld met schuim, wat volgens de ontwerpers zorgt voor een beter gevoel en geluid.

De grips zijn uitgerust met Cobra Connect sensoren, die data over afstanden en accuratesse doorsturen naar de Arccos Caddie app om je smartphone. Zo weet je precies wat je sterke en zwakke punten zijn en waar je aan moeten werken.

De Forged Tec ijzers zijn ook beschikbaar ONE Length-versie, waarbij alle clubs de lengte van een ijzer-7 hebben.

Hierdoor heb je bij elke slag dezelfde set-up en swingbaan, wat de consistentie van je spel ten goede moet komen. Door aanpassingen in het swinggewicht en de lie-angle hou je het goede gevoel en de gewenste balvlucht.

Prijs (4-PW): € 1199

www.cobragolf.com