Golfers Magazine 9: 'This is your captain speaking'

Padraig Harrington, Thomas Bjorn, Jurrian van der Vaart, Rory McIlroy, David Leadbetter, Rob Hoogland, Andy Houtkamp, Mel on Tour en meer...

gm9

Golfers Magazine 9 ligt deze week in de winkel en voor abonnees op de mat. Ook dit nummer mag je je verheugen op 148 pagina's met alles wat je over je sport wilt weten.

Zo spraken we met de vorige én de komende captain van Team Europa. Thomas Bjorn blikt terug, Padraig Harrington vooruit, net zoals Jan Kees van der Velden doet nu de strijd om de kleine gouden beker zich langzaam aankondigt.

Of we nu willen of niet: golfen in deze tijd van het jaar gaat vaak gepaard met - hoe zeggen we het netjes - minder mooie omstandigheden. Op regen kan je je kleden, net als op kou, en ook op spelen op een natte baan kan je je aanpassen. Lees de instructie van Floris de Vries en ook jij scoort straks gewoon goed onder minder goede omstandigheden.

Toch geen zin om de regen te trotseren? Er zijn genoeg zonnige bestemmingen van redelijk dichtbij tot heel ver weg. Wat dacht je van Australie en Taiwan?

Eind vorig seizoen zette Jurrian van der Vaart een punt achter zijn loopbaan. Na een paar maanden zoekende te zijn geweest, heeft de oud-speler de zaken weer helemaal op de rit, zo vertelt hij in een openhartig gesprek.

Voor Afslag Op bleef de redactie heel dichtbij huis en werd een bezoek gebracht aan Golfbaan Waterland. De baan die het dichtst bij de redactieburelen ligt is de afgelopen jaren flink opgeknapt. 

Na een korte afwezigheid en een interne verhuizing gunt Melanie-Jane Lancaster ons met ingang van dit nummer weer een blik in haar leven als 'tourvrouw'. En daarnaast hebben ook columnisten Rob Hoogland, Andy Houtkamp, Ingeborg Slikker, Jan Kees van der Velden en Jurrian van der Vaart weer wat te melden.

En natuurlijk nog veel meer!

Nog geen abonnee? Dan is dit hét moment om een abonnement af te sluiten. In samenwerking met Alliance Gastronomique hebben we een wel héél lekkere welkomstactie.

(Ben je al abonnee? Geen nood: in ons volgende nummer mogen we een aantal cadeaucheques weggeven!)