’s Avonds trainen bij Golfclub Lauswolt

Sinds deze herfst kan ook in de avonduren geoefend worden bij de club in Beetsterzwaag.

lauswolt

Sinds deze herfst kan ook in de avonduren geoefend worden bij Golfclub Lauswolt in Beetsterzwaag. De nieuwe drivingrange beschikt nu over verlichting zodat na het slaan de balvlucht goed te zien is. Het is een meerwaarde voor de leden nu ze in de donkere maanden doordeweek ‘s avonds tot 21.00 uur kunnen blijven oefenen. Ook gasten zijn van harte welkom.

Met de komst van de nieuwe drivingrange had de golfschool al een ruime lichte swingstudio gekregen. Nu is er van maandag- tot en met vrijdagavond ook licht waardoor er meer oefenmogelijkheden zijn ontstaan. Vele leden hebben al de meerwaarde ervaren van de nieuwe lesaccommodatie en nu kan na de avondgolflessen, ’s avonds nog het geleerde in de praktijk gebracht worden.

Met de omgeving en de natuur is rekening gehouden door de verlichting vanuit de grond te laten schijnen. Gekozen is voor ledverlichting die alleen brandt als er gebruik gemaakt wordt van de oefenfaciliteit. Daarbij springt het licht alleen aan van maandag tot en met vrijdag en dan uiterlijk tot 21.00 uur.

De golfclub is erg blij met de uitbreiding van de oefenmogelijkheden in de herfst en in de winter.

Bezoek de website van Landgoed Lauswolt