Elf dagen knallende kortingen

Wintereditie Pin High Crazy Days begonnen

pin high

De welbekende Crazy Days van Pin High gaan weer van start! Dit betekent elf dagen lang profiteren van knallende kortingen op golfreizen naar talloze bestemmingen. Op donderdag 9 januari om 9.00 uur trapt Pin High de Crazy Days af. De actie duurt tot en met zondag 19 januari. Boek een golfreis tijdens deze periode en profiteer van kortingen tot wel € 270,- per persoon! Ook maakt u dagelijks kans op een Pin High travel cover ter waarde van € 99,-.

De Crazy Days zijn hét moment om een zo voordelig mogelijke golfvakantie te boeken. Naast kortingen biedt Pin High vele andere extra’s, zoals kamerupgrades, gratis greenfees en lunchpakketten. Het aanbod is zeer divers, met zonnige arrangementen in o.a. Spanje, Portugal of Tunesië, maar ook Griekenland, Frankrijk en België behoren tot de mogelijkheden. Of je nu dichtbij of ver weg wilt, er is voor ieder wat wils met hoge kortingen en vele extra’s.

Ook dit jaar pakken wij weer flink uit tijdens de Crazy Days. Zo verblijft u al 7 nachten op all-inclusive basis in een 4-sterrenhotel met 4 x golfen voor slechts € 479,-! En boekt u via Pin High een TUI-vlucht vanuit Amsterdam of Eindhoven of een vlucht met Vueling naar Malaga, dan gaat uw golfbag gratis mee!

Over Pin High

Pin High is de nummer één in golfreizen en marktleider in Nederland. Pin High heeft een veelzijdig en goed afgestemd aanbod met een efficiënt boekingsproces dat perfect aansluit op de individuele wensen van de golfer. Dit doet duizenden golfliefhebbers jaarlijks besluiten om met de grootste golftouroperator van Nederland op reis te gaan. Voor meer informatie zie www.pinhigh.nl