Rob Mouwen lanceert lesapp MyGolfPro

Testen, ontwikkelen, leren en boeken
mygolfpro

Teaching professional en puttspecialist Rob Mouwen heeft de voorbije maanden fors geinvesteerd in een nieuwe golfapp gericht op golfles. Op de website van mygolfpro omschrijft hij het zelf als 'de nieuwe manier van coachen' en omschrijft het verder als 'een app waarbij belangrijke zaken zoals lessen, testen, persoonlijke leerdoelen bij elkaar komen. Lessen kunnen geboekt en betaald worden via de app, persoonlijke leerdoelen worden opgeslagen en dit alles vanuit één platvorm.' 

De app (een zogenaamd 'whitelabel') bevat tal van functionaliteiten. Een lesagenda, een coachingstool, videoleerdoelen, een chatfunctie en een deel voor blogs en vlogs.

'Elke pro kan met de app gaan werken en er zijn digitaal visitekaartje van maken' aldus Mouwen. 'Je kan het hele werkproces eromheen bouwen en vooor elke golfer in Nederland is de app gratis te downloaden zodat je makkelijk verbinding kan maken met een aangesloten pro naar keuze'.

Professional met interesse of geinteresseerde leerling die zijn pro op een spoor wil zetten of juist op zoek naar een pro? Ga naar www.mygolfpro.app voor meer informatie.

Laatste nieuws