Niks geraniums, ik ga golfen!

Maar wat had Robert-Jan Derksen moeten gaan doen?
geraniums

Er is veel te doen over de pensioenleeftijd; het onderwerp staat ruim in de belangstelling. Het boek 'Niks geraniums, ik ga golfen', heeft wel een idee wat je kan gaan doen nadat je arbeidszame leven voorbij is. 

We blijven veel langer actief en worden steeds ouder. Het leven begint na je veertigste is de uitdrukking, maar eigenlijk zou het moeten zijn: het leven begint na je pensioen.

In 'Niks geraniums, ik ga golfen!' vind je allerhande zinnige en net zoveel onzinnige tips en adviezen om de meest – voor velen – angstwekkende periode in je leven invulling te geven. Met volop leuke uitjes; een horoscoop voor de pensionado, de meest gestelde vragen, leuke grappen en tips om… te leren genieten.

Ga bijvoorbeeld golfen. Lekker buiten in een rustgevende omgeving, waarbij iedere baan anders is, waarbij iedere bal anders ligt, en waarbij je leuke mensen ontmoet en culinair heerlijk kunt genieten.

Met pensioen gaan vervelend? Niet meer als je dit boek hebt gelezen. Flauwheid ligt op de loer, maar wie bij het volgende afscheid met wat anders dan een fles wijn aan wil komen...

Titel: Niks geraniums, ik ga golfen!

Auteur: Saskia de Boer & Geertje van Schijndel

Pagina’s: 80

ISBN: 9789085166481

Te koop bij: www.golfboeken.nl

Laatste nieuws