Open Golf Tour: Road to the Dutch

The Dutch, nieuwe strategisch partner van De Open Golf Tour
open golf tour

Deelnemers aan de wedstrijden van de Open Golf Tour kunnen gaan genieten van perfecte Tourcondities en een serviceniveau dat je alleen in het buitenland tegenkomt.

The Dutch verbindt zich als strategisch partner aan de Open Golf Tour. Voor de organisatie van de Open Golf Tour (OGT) is dit nieuwe partnership met The Dutch een blijk van waardering en een bevestiging dat de Tour op de goede weg is.

De kwaliteit van The Dutch is ongekend goed. Als je er niet eerder bent geweest, besef je niet hoe uitzonderlijk goed The Dutch wordt onderhouden. Het hele jaar door kan je op The Dutch terecht en ervaar je tourcondities. “Je start met witte schoenen en een witte broek, en die blijven wit! Alles is European Tour niveau,” zegt Erwin Mulder, organisator en eigenaar van de OGT. 'Wat is er nou mooier voor een golf tour om samen te werken met The Dutch en wedstrijdgolfers in Nederland te kunnen laten genieten van het beste dat de golfsport in Nederland te bieden heeft?'

Phil Helsby, algemeen directeur van The Dutch is eveneens gelukkig met de samenwerking die wordt aangegaan. ”Golfers die gepassioneerd en competitief zijn ingesteld, dragen wij een warm hart toe,” zegt Helsby, die boven vindt dat het concept waarbij amateurs en professionals in één divisie met elkaar spelen een goede ontwikkeling is.

Golf als wedstrijdsport is een aspect waar The Dutch in excelleert. De door Colin Montgomerie ontworpen golfbaan, huisvest o.a. The Dutch Academy, The Dutch Futures, en na het KLM Open van 2016 t/m 2018 komt in 2020 voor het eerst de Challenge Tour naar Spijk. Zover is de Open Golf Tour nog niet. Het circuit organiseert toernooien voor golfers (M/V) vanaf 18 jaar. Voor amateurs geldt een maximale hcp. van 12.4. Maar ook voor de (teaching) professionals staat de Tour open.

Op 14, 21 en 29 maart begint ‘Road To The Dutch’ met een serie van drie ’Tour-Starters op The Dutch’. Verdeeld over deze drie Tour-Starters kunnen zo’n 135 golfers deelnemen. De Tour Finale, met mooie prijzen voor de winnaars van de verschillende jaarcategorieën, vindt eind oktober plaats. 

Meer informatie over de Open Golf Tour is te vinden op de website: www.opengolftour.nl

Meer informatie over The Dutch: www.thedutch.nl

Laatste nieuws