Golfen voor Stichting Het Vergeten Kind

Volledige opbrengst naar goede doel

vergeten kind

Het Vergeten Kind zet zich in voor een positieve omgeving en toekomstperspectief voor kwetsbare kinderen in Nederland. Waar het veilig is, waar warmte en positieve aandacht is, zodat ze een mooie toekomst tegemoet kunnen zien. Zie ook www.hetvergetenkind.nl

Langs deze weg willen wij u van harte uitnodigen deel te nemen aan het golfevent dat plaatsvindt op maandag 25 mei a.s.. Het golfevent vindt plaats op Golf & Countryclub de Goyer in Eemnes en wordt ondersteund door o.a. Fairway Golftravel en Miele Nederland.

Het belooft een bijzondere dag te worden. In de baan zijn er diverse challenges waaronder een hole in one, een beat the pro en een chipchallenge waarbij fantastische prijzen te winnen zijn waaronder de MINI Electric. Daarnaast wordt u op verschillende holes culinair verwend, zodat het u aan niets ontbreekt.

Tijdens de loterij aan het einde van de middag kunt u naast vele andere prijzen een golfreis voor 2 personen winnen naar het 5 sterren Hyatt Place hotel Agadir, inclusief vliegtickets en 3 greenfee's op de Tazegout Golfclub. Deze prijs wordt u aangeboden door www.fairwaygolftravel.nl en http://www.transavia.comDe dag wordt afgesloten met een uitstekend diner, waarbij enkele bijzonderde items geveild worden teneinde een prachtige opbrengst te genereren voor Het Vergeten Kind.

Deelname aan het golfevent kan door het boeken van een flight á € 2000,- per flight (vier personen). U kunt zich echter ook individueel of met 2 personen inschrijven. Tevens is er een beperkt aantal VIP-flights beschikbaar onder leiding van een Pro of BN’er (drie personen + golfpro of BN’er) voor € 2500,- per flight.Inschrijven kan hier